sâmbătă, 1 martie 2014

Martisor interior

Cred ca Martisorul vine la fix sa dilueze potopul de rosu dupa Valentine's Day si Dragobete.

Mai echilibreaza situatia impletindu-se si injumatatindu-se cu alb. Si uite-asa, un obicei cu radacini stravechi combina in mod fericit doua culori si ne umple cu idei de decor vesele si indraznete!

Daca tot se numeste Martie - Martisor - de ce sa nu aducem in casele noastre o nota vesela si optimista toata luna, nu doar o zi-doua, sa ne recuperam vizual dupa iarna care ba a fost, ba n-a fost, ba tocmai sta sa plece cu Babele in frunte!
Dornici de un suflu proaspat si de toata vitalitatea adusa de primavara, sa trecem la combinatii, asezari si mutari.
Nu ne trebuie decat putina imaginatie si cateva obiecte bine alese, pot fi si de la Craciun. Nu intamplator martie se "infrateste" cu decembrie, sarbatoarea Buneivestiri din 25 martie anunta Nasterea Domnului din 25 decembrie, astfel putem folosi: fete de masa, lampi, perne, vaze, vase, tacamuri, lenjerii, cosuri si alte maruntisuri. Cand cumpar lucruri deco pentru casa ma gandesc intotdeauna sa le pot utiliza in cat mai multe combinatii si cu mai multe prilejuri, nu doar odata pe an.


Si daca tot ne aflam in Anul Calului de Lemn, de ce sa nu plasam strategic si cate un calut dragut, ici-colo, in locuri de maxim impact vizual, asa cum merita. Uitati-va la ei, n-am dreptate?



Depinde pana la urma de gust, daca nu agreezi Martisor interior poate preferi...la purtator.
 Oricum ar fi decorul si martisorul, primavara frumoasa si vesela sa avem!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu