Asadar, avem nevoie de:
6 oua fierte, tari
1 iaurt mic
5-6 linguri maioneza
2 lingurite mustar
3-4 fire de ceapa verde
1 fir usturoi verde
putina verdeata
sare, piper
Procedura e simpla, pana fierb ouale ne ocupam de sos si anume: amestecam maioneza cu iaurtul, ceapa verde si usturoiul taiate marunt, mustarul, asezonam de sare si piper.
Ouale se taie cubulete si cand sunt complet racite se adauga in sos.
La sfarsit adaugam verdeata dupa gust, mie imi place cu tarhon, asa cred ca se potriveste cel mai bine la gust dar pentru cine nu il agreeaza e buna si cu marar sau patrunjel. Sau deloc, daca nu va plac "ierburile"...
De obicei se intampla sa fac salata asta dupa Paste cand imi raman oua rosii, sa le valorific in timp util.
Acum, m-a inspirat ceapa si usturoiul verde pe care le-am targuit de la piata!
Si gata salata!
Spor la treaba si la lucruri bune toata saptamana!